Vă mulţumim pentru participarea la evenimentul „Meleaguri şi obiceiuri de poveste”, organizat în cadrul proiectului „Traseul bisericilor medievale de piatră din Ţara Haţegului”, ce a avut loc duminică, 11 mai 2014, între orele 12:00 – 18:00, pe Str. Aurel Vlaicu (lângă Colegiul Naţional I.C. Brătianu şi râul Galbena) din Haţeg, judeţul Hunedoara, şi unde am promovat frumoasele biserici medievale de piatră din Ţara Haţegului. Pentru a fi permanent informaţi cu privire la evoluţia proiectului „Traseul bisericilor medievale de piatră din Ţara Haţegului”, vă puteţi înscrie la Newsletter, pentru a primi pe e-mail toate noutăţile.

_____________________________________________________________________________________________________________________

 

Vă invităm duminică, 11 mai 2014, între orele 12:00 – 18:00, la evenimentul „Meleaguri şi obiceiuri de poveste”, organizat în cadrul proiectului „Traseul bisericilor medievale de piatră din Ţara Haţegului”! Vă aşteptăm pe Str. Aurel Vlaicu (lângă Colegiul Naţional I.C. Brătianu şi râul Galbena) din Haţeg, judeţul Hunedoara la o expoziţie de produse tradiţionale româneşti (orele 12:00 – 18:00) şi la un concert în aer liber (orele 18:00 – 20:00)!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Pentru a fi permanent informaţi cu privire la evoluţia proiectului „Traseul bisericilor medievale de piatră din Ţara Haţegului”, vă puteţi înscrie la Newsletter, pentru a primi pe e-mail toate noutăţile.

Formular Abonare Newsletter